O nama

Usavršavajući kuharsko umijeće dugi niz godina, posebno izučavajući umijeće spravljana pizza, odlučili smo se da svo stečeno znanje i iskustvo pretočimo u dostavu pizza Mirakul. Obrt je počeo s radom 2006. godine sa sjedištem na Bačvicama u Split-u, da bismo krajem 2011 godine  preselili u veći, opremljeniji i adekvatniji prostor. Kroz početnu godinu rada osluškivali smo želje i potrebe kupaca, stoga u svojoj ponudi nudimo vise vrsta pizza koji naši sugrađani najviše vole. Pizza picante, pizza Fumante neke su  od naših autorskih pizza koje nećete naći ni u jednoj kuharici.

Svaka od tih delicija je rezultat dugotrajnog eksperimentiranja , testiranja i usavršavanja.

Mirakul pizza cardinale

Kako se bavimo isključivo dostavom, posebnu pažnju smo posvetili samom prijevozu do vaše adrese. U voznom parku imamo vise skutera posebno prilagođena za dostavu. Pizza stiže u termo boxu s dvostrukim stijenkama, izrađenim točno za tu namjenu kako bi sačuvala kvalitetu i svježinu. Brza dostava, najkvalitetnija pizza uz pristupačne cijene je ono što nas izdvaja od ostalih.

Zašto smo drukčiji od drugih? Tradicionalnu talijansku pizzu smo prilagodili ukusu našeg podneblja. Mirakul pizza je kombinacija okusa umaka od rajčice, više vrsta kvalitetnog sira, biranih  namirnica, dodataka i kao osnova- provjerena receptura tijesta.

Koristimo najmoderniju talijansku aparaturu uz tradicionalni ručni način razvlačenja i pečenja na šamotnom kamenu.
Znanje, iskustvo, kvalitetni sastojci, provjerena receptura i zrno ljubavi čini da je Mirakul pizza – najbolja pizza. Provjerite!! U slast!

Mirakul Pizza | Besplatna dostava u Split-u